Да видим Брад Пит и Джордж Клуни заедно на големия екран си

...
Да видим Брад Пит и Джордж Клуни заедно на големия екран си
Коментари Харесай

Брад Пит и Джордж Клуни с ултиматум

Да видим Брад Пит и Джордж Клуни дружно на големия екран си е същинско наслаждение, което се надяваме скоро още веднъж да изпитаме. Поне такива са проектите...

В последното си изявление за Deadline Клуни призна, че с сътрудника му са се съгласили дa получат по-нисък хонорар за присъединяване си в иден филм, единствено и единствено той да стигне и до кината.

Филмът ще бъде продукция на Apple Studios, а звездите от " Бандата на Оушън " непринудено се отхвърлят от част от хонорара си и подписват договорите при експлицитното изискване искащите да могат да ги гледат и в киносалоните, а освен в стрийминг платформата Apple+.

Клуни признава още, че филмът с него и Брад Пит най-вероятно ще бъде трилър и ще бъде написан и режисиран от Джон Уотс, който стои и зад " Спайдърмен: Няма път към дома ", трансформирал се в същински шлагер предходната година. Освен това за кино лентата е имало  " сериозно наддаване " от над 10 студия, което Аpple в последна сметка са спечелили, предава ET.

И за Брад, и за Джордж явно е значимо да видят какъв интерес би предизвикал новият филм с тяхно присъединяване не само в света на стрийминг платформите, само че и в бокс офиса. Ние пък вече нямаме самообладание да го гледаме, както и никакво подозрение, че ще е сполучлив.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР